Notícies
Publicat el 29 de juny de 2018
La consellera Jordà i el conseller Buch, a la XIX Fira de la Cirera

Consellers Jordà i Buch XIX Fira de la Cirera - 3La XIX Fira de la Cirera ha estat la primera inaugurada pel titular de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, actualment l’honorable Teresa Jordà, i a més acompanyada per l’actual conseller d’Interior, l’honorable Miquel Buch, qui ja ens havia acompanyat en anteriors ocasions com a alcalde de Premià de Mar, president de l’ACM i amic.

Consellers Jordà i Buch XIX Fira de la Cirera - 2La recepció oficial es va dur a terme a la masia de Can Borrell, i a més de l’alcalde i regidors i regidores del consistori, hi eren presents l’alcaldessa de Sant Cebrià de Vallalta, Sònia Scafa, la de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, la de Canet de Mar, Blanca Arbell, l’alcalde de Sant Iscle de Vallalta, Eduard Turon, la diputada Mònica Palacín i altres electes i representants polítics de la comarca.

Consellers Jordà i Buch XIX Fira de la Cirera - 1Consellers Jordà i Buch XIX Fira de la Cirera - 5La signatura del Llibre d’Honor es va dur a terme a la Sala de Plens de la masia. La consellera Jordà ha deixat escrit en el Llibre d’Honor que la “fascinen les viles on les rieres en marquen la personalitat” i després d’apuntar una reflexió sobre els canvis històrics locals en l’àmbit de l’agricultura, acaba dient que Arenys de Munt “jugarà un paper determinant en la història de la llibertat d’aquest petit i alhora gran país”. El conseller Buch, per la seva banda, recorda en el Llibre d’Honor que ha visitat la nostra vila molts altres cops com a maresmenc i que ha vist “com Arenys de Munt ha anat prosperant i creixent de la mà dels seus veïns i veïnes per ser un poble millor” i també recorda que la “consulta popular per la independència del 2009 va ser un punt d’inflexió per a l’alliberament i llibertat de Catalunya”.

Consellers Jordà i Buch XIX Fira de la Cirera - 4La consellera i el conseller van ser obsequiats amb cireres d’en Roca, #MarcaArenys, i amb la reproducció del Monument a la Independència del parc de Can Jalpí, com ja és tradicional en les visites institucionals al consistori arenyenc. I la inauguració de la XIX Fira de la Cirera es va dur a terme davant d’una plaça de l’Església plena de puntaires i amb la Riera recentment pavimentada.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^