NotÝcies
Publicat el 2 de juliol de 2018
Nou conveni per a la utilitzaciˇ de l'aparcament de l'estaciˇ de Caldetes

Nou conveni aparcament Caldetes - 1Amb el nou conveni signat entre els ajuntaments d’Arenys de Munt i de Caldes d’Estrac, durant els mesos de juliol i agost els arenyencs i arenyenques que ho desitgin tambÚ podran utilitzar l’aparcament fotovoltaic del costat de l’estaciˇ de tren, de dilluns a divendres, amb el mateix abonament de 80 € anuals.

Nou conveni aparcament Caldetes - 2L’any 2015 es va formalitzar el primer conveni entre els dos ajuntaments per facilitar la mobilitat dels ve´ns i ve´nes d’Arenys de Munt, per˛ aquest conveni no contemplava els mesos de juliol i agost. Ara, l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, i l’alcaldessa de Caldes d’Estrac, Rosa Pou, han formalitzat un nou acord i per un import de 80 € anuals les persones empadronades a Arenys de Munt poden adquirir l’abonament per aparcar durant tot l’any, de dilluns a divendres, al pÓrquing p˙blic situat entre la N-II i la via del ferrocarril, amb accÚs directe a l’estaciˇ de RENFE. Per adquirir aquest abonament cal adrešar-se a l’Oficina d’Atenciˇ Ciutadana de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac en horari d’atenciˇ al p˙blic.

L’aparcament del costat de l’estaciˇ de tren de Caldes d’Estrac Ús zona blava i cal tenir present que, per als viatges en tren, al trajecte entre Arenys de Mar i Barcelona li correspon la tarificaciˇ de RENFE de 4 zones, i de Caldes d’Estrac a Barcelona de 3, per la qual cosa amb el consum d’onze targetes T-10 per any queda compensat el cost de l’abonament de l’aparcament.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^