Notícies
Publicat el 3 de juliol de 2018
Mercat de receptes d'Arenys de Munt: integració, cohesió i convivència

Mercat de receptes d´Arenys de MuntEl dijous 28 de juny es va cloure el cicle de tallers de “Receptes de Vida” a l’espai del Mercat Municipal, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica, la presentació del llibret de receptes i la degustació de productes @MarcaArenys, de quilòmetre zero.

La cinquantena de persones assistents, la major part arenyenques i arenyencs que havien participat en algun dels tallers, van reflexionar sobre l’experiència de compartir realitats diverses a l’entorn del denominador comú de la cuina de diferents països. Aquesta iniciativa s’ha viscut amb entusiasme pels participants, s’ha entès també com a enriquiment personal i ha  permès fer una aproximació a persones originàries de països diversos sota el pretext de cuinar i compartir taula. En l’ambient de la trobada, es va percebre un caire proper i amigable entre els participants, fruit dels nous vincles gestats durant el procés d’implantació del projecte.

L’acte, presidit per l’alcalde, Joan Rabasseda, va comptar amb la participació de diversos regidors i de la regidora que l’any 2017 va iniciar el projecte, Àngels Castillo. El llibret amb les receptes de cuina Mercat de receptes de vida es pot descarregar aquí o recollir imprès a l’Oficina d’Atenció a la Vila. I l’exposició de fotografies, que recull imatges dels diversos tallers realitzats, està instal·lada temporalment al Mercat. Aquest projecte està emmarcat en l’objectiu del govern municipal d’impulsar polítiques d’integració i cohesió social.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^