Notícies
Publicat el 3 de juliol de 2018
Mercat de receptes d'Arenys de Munt: integració, cohesió i convivència

Mercat de receptes d´Arenys de MuntEl dijous 28 de juny es va cloure el cicle de tallers de “Receptes de Vida” a l’espai del Mercat Municipal, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica, la presentació del llibret de receptes i la degustació de productes @MarcaArenys, de quilòmetre zero.

La cinquantena de persones assistents, la major part arenyenques i arenyencs que havien participat en algun dels tallers, van reflexionar sobre l’experiència de compartir realitats diverses a l’entorn del denominador comú de la cuina de diferents països. Aquesta iniciativa s’ha viscut amb entusiasme pels participants, s’ha entès també com a enriquiment personal i ha  permès fer una aproximació a persones originàries de països diversos sota el pretext de cuinar i compartir taula. En l’ambient de la trobada, es va percebre un caire proper i amigable entre els participants, fruit dels nous vincles gestats durant el procés d’implantació del projecte.

L’acte, presidit per l’alcalde, Joan Rabasseda, va comptar amb la participació de diversos regidors i de la regidora que l’any 2017 va iniciar el projecte, Àngels Castillo. El llibret amb les receptes de cuina Mercat de receptes de vida es pot descarregar aquí o recollir imprès a l’Oficina d’Atenció a la Vila. I l’exposició de fotografies, que recull imatges dels diversos tallers realitzats, està instal·lada temporalment al Mercat. Aquest projecte està emmarcat en l’objectiu del govern municipal d’impulsar polítiques d’integració i cohesió social.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^