Notícies
Publicat el 5 de juliol de 2018
Prova pilot del Bus Nit

Cartell Bus NitEl proper divendres 13 de juliol es farà una prova pilot del Bus Nit. Aquest projecte pretén donar un transport nocturn a les persones joves del poble evitant situacions de risc, i fomentant la sensibilització i la prevenció sobre l’oci nocturn.

Hi haurà servei d’un bus amb una capacitat de 32 persones, que recollirà els joves a la zona industrial i els portarà cap a la zona d’oci nocturn de Mataró (Pla d’en Boet). Aquest servei va acompanyat d’un tècnic sanitari, que farà una xerrada de sensibilització sobre els riscos que comporta el consum de l’alcohol i les drogues. El projecte té per objectiu disminuir els riscos del desplaçament de joves a una altra zona d’oci i sensibilitzar sobre el consum irresponsable de l’alcohol i les drogues.

Qui faci ús del Bus Nit de tenir més de 18 anys i ha de fer inscripció prèvia mitjançant aquest formulari. El termini per formular la inscripció acaba el 12 de juliol. La reserva de les places es farà per rigorós ordre d’inscripció. En el cas que quedessin places vacants, el mateix dia 13 de juliol es podria fer la inscripció en el moment de la sortida del bus.

L’horari establert és:
Sortida: 23:45 Arenys de Munt Zona Industrial / Arribada: 00:30 Mataró Pla d’en Boet
Sortida: 04:00 Mataró Pla d’en Boet / Arribada: 04:45 Arenys de Munt Zona Industrial

Aquesta primera prova és totalment gratuïta, a fi de valorar la possible continuïtat del projecte.

Per a més informació, podeu trucar al 937939436 o 667182281.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^