Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 5 de juliol de 2018

Cartell Bus NitEl proper divendres 13 de juliol es farÓ una prova pilot del Bus Nit. Aquest projecte pretÚn donar un transport nocturn a les persones joves del poble evitant situacions de risc, i fomentant la sensibilitzaciˇ i la prevenciˇ sobre l’oci nocturn.

Hi haurÓ servei d’un bus amb una capacitat de 32 persones, que recollirÓ els joves a la zona industrial i els portarÓ cap a la zona d’oci nocturn de Matarˇ (Pla d’en Boet). Aquest servei va acompanyat d’un tŔcnic sanitari, que farÓ una xerrada de sensibilitzaciˇ sobre els riscos que comporta el consum de l’alcohol i les drogues. El projecte tÚ per objectiu disminuir els riscos del desplašament de joves a una altra zona d’oci i sensibilitzar sobre el consum irresponsable de l’alcohol i les drogues.

Qui faci ˙s del Bus Nit de tenir mÚs de 18 anys i ha de fer inscripciˇ prŔvia mitjanšant aquest formulari. El termini per formular la inscripciˇ acaba el 12 de juliol. La reserva de les places es farÓ per rigorˇs ordre d’inscripciˇ. En el cas que quedessin places vacants, el mateix dia 13 de juliol es podria fer la inscripciˇ en el moment de la sortida del bus.

L’horari establert Ús:
Sortida: 23:45 Arenys de Munt Zona Industrial / Arribada: 00:30 Matarˇ Pla d’en Boet
Sortida: 04:00 Matarˇ Pla d’en Boet / Arribada: 04:45 Arenys de Munt Zona Industrial

Aquesta primera prova Ús totalment gratu´ta, a fi de valorar la possible continu´tat del projecte.

Per a mÚs informaciˇ, podeu trucar al 937939436 o 667182281.