Notícies
Publicat el 6 de juliol de 2018
Finalització de les obres de l'entorn del Pi Gros

Obres Pi Gros - 1Ahir, dijous 5 de juliol, van finalitzar les obres de millora de l’entorn del Pi Gros. La millora d’aquest espai estava prevista dins el Pla d’Actuació Municipal 2015-2019.

Obres Pi Gros - 2En aquesta millora hi podem trobar una plataforma única a la calçada amb prioritat per a vianants, així com la instal·lació de nous fanals i bancs, un d’ells amb forma circular, que també fa la tasca d’escocell del pi gros que dona nom a l’espai, i que en els propers dies s’enjardinarà.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^