Notícies
Publicat el 10 de juliol de 2018
Jornada siriana a Arenys de Munt: senyals de vida sota les bombes

Jornada siriana - 1El passat divendres, 6 de juliol, va tenir lloc a Can Borrell una jornada amb l’objectiu de donar a conèixer la situació actual a Síria.

Es va iniciar amb una conferència que va oferir Nour Salameh, que, amb el títol “Senyals de vida sota les bombes”, ens va donar a conèixer múltiples exemples de dones sirianes que destaquen per la seva resistència i activisme malgrat la situació de guerra que viu el país, i va fer un reconeixement a totes les persones que es resisteixen a caure en la desesperació i la indiferència de la comunitat internacional.

Salameh és ciutadana siriana, doctora en història per la URV de Tarragona i tècnica del Departament de Gènere de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed).

Jornada siriana - 2Seguidament va tenir lloc el concert “The Way to Aleppo” del músic sirià Abdallah Ghbash. Els músics del grup són sirians, kurds i búlgars refugiats a Alemanya, i aquests dies estan fent una gira per Catalunya per donar a conèixer la música siriana i també la realitat de les persones que han de fugir del seu país, víctimes de la guerra.

El col·lectiu musulmà d’Arenys de Munt va col·laborar oferint-nos te i pastes, en una tarda que difícilment podrem oblidar.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^