Notícies
Publicat el 10 de juliol de 2018
Jornada siriana a Arenys de Munt: senyals de vida sota les bombes

Jornada siriana - 1El passat divendres, 6 de juliol, va tenir lloc a Can Borrell una jornada amb l’objectiu de donar a conèixer la situació actual a Síria.

Es va iniciar amb una conferència que va oferir Nour Salameh, que, amb el títol “Senyals de vida sota les bombes”, ens va donar a conèixer múltiples exemples de dones sirianes que destaquen per la seva resistència i activisme malgrat la situació de guerra que viu el país, i va fer un reconeixement a totes les persones que es resisteixen a caure en la desesperació i la indiferència de la comunitat internacional.

Salameh és ciutadana siriana, doctora en història per la URV de Tarragona i tècnica del Departament de Gènere de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed).

Jornada siriana - 2Seguidament va tenir lloc el concert “The Way to Aleppo” del músic sirià Abdallah Ghbash. Els músics del grup són sirians, kurds i búlgars refugiats a Alemanya, i aquests dies estan fent una gira per Catalunya per donar a conèixer la música siriana i també la realitat de les persones que han de fugir del seu país, víctimes de la guerra.

El col·lectiu musulmà d’Arenys de Munt va col·laborar oferint-nos te i pastes, en una tarda que difícilment podrem oblidar.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^