Notícies
Publicat el 10 de juliol de 2018
Càsting a famílies per participar en un nou concurs

Cartell Càsting Veranda TelevisióVeranda Televisió, la productora de la sèrie Merlí i del programa Oh Happy Day de TV3, està preparant un nou concurs televisiu familiar, i està buscant famílies de quatre membres o més que visquin plegats.

En aquest concurs, diversos famosos catalans posaran a prova diferents famílies i col·lectius de tot el territori per veure si els seus membres realment es coneixen bé entre ells. Els guanyadors s’enduran un bon premi econòmic.

Qui estigui interessat a participar en el càsting d’aquest concurs pot escriure un correu a concursfamilia@veranda.tv, trucar al 935539933 o enviar un whatsapp al 683701549.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^