NotÝcies
Publicat el 10 de juliol de 2018
Caps de setmana de juliol i agost: trenet d'estiu, concerts i activitats per a tots els p˙blics a la Riera

Estiu a la Riera - 1Els caps de setmana de juliol i agost tornen les activitats d’estiu per gaudir Arenys de Munt, aprofitant la finalitzaciˇ de les obres d’urbanitzaciˇ de la Riera.

El trenet d’Arenys de Munt farÓ el seu recorregut tots els matins de dissabte i diumenge (de 10 del matÝ a 3 de la tarda), mentre que els concerts d’estiu s’amplien a dissabtes nit a la zona de rambla Sant MartÝ. TambÚ es preveu dinamitzar la Riera les tardes de dissabte del mes d’agost amb activitats adrešades a petits i grans.

El trenet d’Arenys de Munt

El trenet d’Arenys de Munt va comenšar a circular per la poblaciˇ el cap de setmana del 7 i 8 de juliol i continuarÓ tots els diumenges fins a finals d’agost, en horari de 10 del matÝ a 3 de la tarda. El trenet turÝstic recorrerÓ els principals punts d'interŔs del municipi amb l'objectiu d'atraure compradors i visitants. Els tiquets, que sˇn gratu´ts, nomÚs es podran adquirir als comeršos d'Arenys de Munt, i s'aconseguiran en el moment de fer compres de productes o serveis locals.

Concerts a la fresca

Estiu a la Riera - 2Les activitats tambÚ es van iniciar el cap de setmana del 7 i 8 de juliol amb la colĚlaboraciˇ d’alguns bars i restaurants de la Riera; es va fer un primer concert el dissabte 7 de juliol a la zona de rambla Sant MartÝ, davant l’edifici de l’antic Mercat Municipal (de 2/4 de 9 del vespre a la 1 de la matinada), i els diumenges 8 i 15 de juliol (amb concerts al vespre) a la zona que comprŔn des del rial Bellsolell fins al passatge Cotxeria (davant l’Ajuntament), en horari de 4 de la tarda a 12 de la nit.

Activitats per a totes les edats

TambÚ estÓ previst ampliar l’oferta d’activitats per dinamitzar la Riera i el seu entorn comercial a les tardes de dissabte i diumenge durant el mes d’agost, amb jocs infantils i activitats l˙diques i festives, que ens aquests moments s’estan programant.

Per cofinanšar aquestes activitats es compta amb una aportaciˇ de l’Ajuntament (5.000 euros provinents del Pressupost Participatiu 2018) i els propis recursos dels restauradors i bars que hi participen. En aquests moments ja es compta amb una part de la programaciˇ, que s’anirÓ anunciant.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^