Notícies
Publicat el 10 de juliol de 2018
El proper dijous, tercera sessió de l'any 2018 del Consell del Poble amb nous membres

2018-04-12 Consell del PobleLa tercera sessió de l’any 2018 del Consell del Poble se celebrarà el proper dijous, 12 de juliol, a les 7 de la tarda a la Sala Municipal. Els membres del Consell del Poble ja van ser convocats dies enrere per a aquesta sessió, en la que el govern municipal donarà resposta a les qüestions plantejades pels membres no polítics del Consell el passat 12 d’abril sobre equipaments per a la gent gran i fires a l’espai públic.

En aquesta sessió també s’incorporaran nous membres al Consell, després de la crida als arenyencs i arenyenques interessats a formar part del Consell del Poble feta pel govern municipal a través de la ràdio local i el web de l’Ajuntament, i es reitera la invitació als veïns i veïnes que vulguin formar-ne part, amb la voluntat de continuar impulsant la dinamització d’aquest òrgan que pot ser molt útil en la presa de decisions col·lectives.

El nomenament del vicepresident/a del Consell del Poble, els temes a tractar en futures sessions i el torn obert de paraules són altres qüestions previstes a l’ordre del dia del proper dijous.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^