Notícies
Publicat l'11 de juliol de 2018
Enquesta sobre el servei de transport a l'Hospital de Mataró per a la gent gran

Hospital de MataróL’Ajuntament d’Arenys de Munt vol proporcionar un servei de transport a l’Hospital de Mataró per a la gent gran, i per aquest motiu ha engegat una enquesta per saber quins horaris prefereixen les persones que farien ús d’aquest servei.

Aquesta enquesta, que estarà activa fins que s’acabi l’agost, es pot fer en línia, a través d’aquest formulari, o bé dipositant una butlleta de paper a les urnes que es poden trobar a diferents punts del poble: l’entrada de l’Ajuntament, el CAP, l’Esplai Verge del Remei i les dues farmàcies.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^