Notícies
Publicat el 26 de juliol de 2018
Subvencions per a la millora de les urbanitzacions d'Arenys de Munt fins a un import de 81.000 €

Subvencions urbanitzacionsFins al 25 de setembre les urbanitzacions d’Arenys de Munt poden sol·licitar ajuts per a la redacció de projectes, obres amb caràcter d’urgència per garantir la seguretat del veïnat i altres actuacions per millorar la qualitat de vida dels residents, en el marc de la primera convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats urbanístiques del terme municipal d’Arenys de Munt que encara mantenen serveis no recepcionats per part de l’Ajuntament.

A aquesta nova línia de subvencions, en règim de concurrència competitiva, el govern d’Arenys de Munt hi destina un pressupost màxim de 80.100 €, i el seu objectiu és facilitar els processos de regularització de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics del terme municipal, per ajudar les urbanitzacions a complir amb les determinacions del planejament i legislació urbanística vigent necessàries per a la seva recepció, i per a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes en el marc d’un desenvolupament urbanístic sostenible.

Són subvencionables les despeses derivades de la redacció de projectes de desplegament d’obres d’urbanització bàsiques que responen a projectes executius per a la recepció de serveis, d’obres amb caràcter d’urgència per garantir la seguretat del veïnat que hi resideix i altres despeses en funció de si les entitats urbanístiques tenen un sistema de gestió en règim de compensació o cooperació. La convocatòria d’aquesta línia de subvencions amb el detall de tota la informació es pot consultar clicant aquí, i trobareu la documentació aquí.

Amb aquesta convocatòria de subvencions per a les urbanitzacions d’Arenys de Munt, el govern municipal dona compliment a l’objectiu 36.2 del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 “Avançar en processos per al recepcionament d'urbanitzacions. Posar en marxa una línia de subvencions específica per a millora d'infraestructures a les urbanitzacions”.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^