Notícies
Publicat el 26 de juliol de 2018
Subvencions per a la millora de les urbanitzacions d'Arenys de Munt fins a un import de 81.000 €

Subvencions urbanitzacionsFins al 25 de setembre les urbanitzacions d’Arenys de Munt poden sol·licitar ajuts per a la redacció de projectes, obres amb caràcter d’urgència per garantir la seguretat del veïnat i altres actuacions per millorar la qualitat de vida dels residents, en el marc de la primera convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats urbanístiques del terme municipal d’Arenys de Munt que encara mantenen serveis no recepcionats per part de l’Ajuntament.

A aquesta nova línia de subvencions, en règim de concurrència competitiva, el govern d’Arenys de Munt hi destina un pressupost màxim de 80.100 €, i el seu objectiu és facilitar els processos de regularització de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics del terme municipal, per ajudar les urbanitzacions a complir amb les determinacions del planejament i legislació urbanística vigent necessàries per a la seva recepció, i per a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes en el marc d’un desenvolupament urbanístic sostenible.

Són subvencionables les despeses derivades de la redacció de projectes de desplegament d’obres d’urbanització bàsiques que responen a projectes executius per a la recepció de serveis, d’obres amb caràcter d’urgència per garantir la seguretat del veïnat que hi resideix i altres despeses en funció de si les entitats urbanístiques tenen un sistema de gestió en règim de compensació o cooperació. La convocatòria d’aquesta línia de subvencions amb el detall de tota la informació es pot consultar clicant aquí, i trobareu la documentació aquí.

Amb aquesta convocatòria de subvencions per a les urbanitzacions d’Arenys de Munt, el govern municipal dona compliment a l’objectiu 36.2 del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 “Avançar en processos per al recepcionament d'urbanitzacions. Posar en marxa una línia de subvencions específica per a millora d'infraestructures a les urbanitzacions”.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^