Notícies
Publicat l'1 d'agost de 2018
Finalitza el primer torn de la Brigada Jove 2018

Primer torn Brigada Jove 2018 - 1El passat dimarts 31 de juliol va finalitzar el primer torn de la Brigada Jove 2018, i el dimecres 1 d’agost comença el segon torn. En aquest primer torn, s’han fet diverses tasques centrades en la neteja i la pintura de diversos espais municipals.

Primer torn Brigada Jove 2018 - 2S’ha arranjat el camí de Lourdes, desbrossant i netejant els vorals, i també s’han pintat les tanques de fusta. A la zona de Can Jalpí s’han fet diverses tasques de manteniment: s’han pintat pals i escales de fusta, s’han desbrossat els vorals dels camins, s’ha arreglat el pipican traient les males herbes, pintant les tanques i tapant els forats. També s’han pintat diferents murs, com el que hi ha a la carretera C-61 i el de l’Institut.

Primer torn Brigada Jove 2018 - 3La Brigada Jove també s’ha dedicat a desbrossar i netejar la zona on s’ubicarà el Bikepark, i també s’han preparat escenaris i s’han portat taules i cadires per a les bredes del poble, entre d’altres tasques.

El segon torn centrarà més el treball en la neteja i, com cada any, s’adeqüaran els patis de les escoles municipals per a l’inici del curs 2018-2019.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^