Notícies
Publicat el 2 d'agost de 2018
Acaba el curs al projecte Radars, fins al setembre

Fi de curs Radars - 1El cafè Radars és un clàssic a Arenys de Munt. Els usuaris de Radars, persones grans del municipi que volen mantenir el vincle amb la seva comunitat, es reuneixen periòdicament per berenar i passar una bona estona.

Aquesta vegada, el cafè, a més de ser l’espai de relació habitual entre els usuaris, els voluntaris i la comunitat d’Arenys de Munt, ha estat un espai de “treball”.

Mitjançant la participació i el treball en equip de forma divertida, els usuaris de Radars han creat el nou eslògan de la convocatòria de voluntariat que està en marxa. Aquest eslògan serà el que els participants del concurs hauran d’incloure a les seves propostes de cartell.

Fi de curs Radars - 2Els usuaris de Radars, a més de rebre seguiment telefònic i participar a les activitats lúdiques, prenen part activament en tasques importants del projecte, que és comunitari, pensat amb i per a la nostra gent gran.

Amb aquesta última trobada el projecte acomiada el curs 2017-2018, i es reprendrà al setembre amb més cafès Radars, activitats i un concurs de cartells per a la crida de voluntariat que ja està en marxa, les bases del qual es poden consultar en aquesta pàgina.

Si teniu interès a participar-hi o en voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^