NotÝcies
Publicat el 3 d'agost de 2018
Caps de setmana d'estiu: el trenet amplia el seu recorregut al Pi Gros, i noves activitats per a tots els p˙blics a la Riera

Cartell Gaudeix de la Riera Estiu 2018 - AgostEls caps de setmana d’estiu han tornat les activitats per gaudir Arenys de Munt, aprofitant la finalitzaciˇ de les obres d’urbanitzaciˇ de la Riera.

El trenet d’Arenys de Munt, que amplia el seu recorregut amb una parada al Pi Gros, continuarÓ tots els matins de dissabte i diumenge (de 10 del matÝ a 3 de la tarda), mentre que els concerts d’estiu s’han ampliat a les nits de dissabte a la zona de rambla Sant MartÝ. TambÚ es dinamitzarÓ la Riera les tardes de dissabte del mes d’agost amb activitats adrešades a petits i grans, amb tallers i jocs infantils.

El trenet d’Arenys de Munt

Estiu a la Riera - 1El trenet d’Arenys de Munt va comenšar a circular per la poblaciˇ el cap de setmana del 7 i 8 de juliol i continuarÓ tots els diumenges fins a finals d’agost, en horari de 10 del matÝ a 3 de la tarda. El trenet turÝstic recorre els principals punts d'interŔs del municipi amb l'objectiu d'atraure compradors i visitants; aquest any tambÚ fa parada a la zona del Pi Gros. Els tiquets, que sˇn gratu´ts, nomÚs es poden adquirir als comeršos d'Arenys de Munt, i s'aconsegueixen en el moment de fer compres de productes o serveis locals.

Concerts a la fresca

Estiu a la Riera - 2Les activitats tambÚ es van iniciar el cap de setmana del 7 i 8 de juliol amb la colĚlaboraciˇ d’alguns bars i restaurants de la Riera; es va fer un primer concert el dissabte 7 de juliol a la zona de rambla Sant MartÝ, davant l’edifici de l’antic Mercat Municipal (de 2/4 de 9 del vespre a la 1 de la matinada), i els diumenges 8 i 15 de juliol (amb concerts al vespre) a la zona que comprŔn des del rial Bellsolell fins al passatge Cotxeria (davant l’Ajuntament), en horari de 4 de la tarda a 12 de la nit.

Podeu consultar la programaciˇ del mes d’agost en aquest cartell.

Per cofinanšar aquestes activitats es compta amb una aportaciˇ de l’Ajuntament (5.000 euros provinents del Pressupost Participatiu 2018) i els propis recursos dels restauradors i bars que hi participen.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^