Notícies
Publicat el 3 d'agost de 2018
Caps de setmana d'estiu: el trenet amplia el seu recorregut al Pi Gros, i noves activitats per a tots els públics a la Riera

Cartell Gaudeix de la Riera Estiu 2018 - AgostEls caps de setmana d’estiu han tornat les activitats per gaudir Arenys de Munt, aprofitant la finalització de les obres d’urbanització de la Riera.

El trenet d’Arenys de Munt, que amplia el seu recorregut amb una parada al Pi Gros, continuarà tots els matins de dissabte i diumenge (de 10 del matí a 3 de la tarda), mentre que els concerts d’estiu s’han ampliat a les nits de dissabte a la zona de rambla Sant Martí. També es dinamitzarà la Riera les tardes de dissabte del mes d’agost amb activitats adreçades a petits i grans, amb tallers i jocs infantils.

El trenet d’Arenys de Munt

Estiu a la Riera - 1El trenet d’Arenys de Munt va començar a circular per la població el cap de setmana del 7 i 8 de juliol i continuarà tots els diumenges fins a finals d’agost, en horari de 10 del matí a 3 de la tarda. El trenet turístic recorre els principals punts d'interès del municipi amb l'objectiu d'atraure compradors i visitants; aquest any també fa parada a la zona del Pi Gros. Els tiquets, que són gratuïts, només es poden adquirir als comerços d'Arenys de Munt, i s'aconsegueixen en el moment de fer compres de productes o serveis locals.

Concerts a la fresca

Estiu a la Riera - 2Les activitats també es van iniciar el cap de setmana del 7 i 8 de juliol amb la col·laboració d’alguns bars i restaurants de la Riera; es va fer un primer concert el dissabte 7 de juliol a la zona de rambla Sant Martí, davant l’edifici de l’antic Mercat Municipal (de 2/4 de 9 del vespre a la 1 de la matinada), i els diumenges 8 i 15 de juliol (amb concerts al vespre) a la zona que comprèn des del rial Bellsolell fins al passatge Cotxeria (davant l’Ajuntament), en horari de 4 de la tarda a 12 de la nit.

Podeu consultar la programació del mes d’agost en aquest cartell.

Per cofinançar aquestes activitats es compta amb una aportació de l’Ajuntament (5.000 euros provinents del Pressupost Participatiu 2018) i els propis recursos dels restauradors i bars que hi participen.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^