Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 7 d'agost de 2018

Participaciˇ Ciutadana101 ve´ns i ve´nes ens han fet arribar 303 propostes per al Pressupost Participatiu 2019 mitjanšant diferents vies: aplicaciˇ m˛bil, formulari web i butlleta de paper. D’aquestes, mÚs del 90% han estat realitzades mitjanšant el formulari web.

Els propers dies es validaran les 303 propostes i s’agruparan en projectes de poble i projectes territorials, dividint el municipi en 4 zones (Ponent, Nord, Orient i Migdia) i en projectes de serveis per diferents Ómbits (ensenyament, cultura, esports, promociˇ econ˛mica, benestar social, etc). Es preveu iniciar la fase de votaciˇ durant la primera setmana de setembre, que es podrÓ fer mitjanšant el formulari web municipal, l’aplicaciˇ Munni i butlleta en paper.

Aquest Ús el cinquŔ any que es porta a terme el Pressupost Participatiu, i s’espera poder millorar el nivell de participaciˇ d’anys anteriors. L’any 2017 es va assolir la mÓxima participaciˇ amb 407 persones, mentre que l’any 2015 va ser l’exercici amb la baixa, 241 persones. El primer any que es va posar en marxa el Pressupost Participatiu, la xifra de participaciˇ era de 309 persones.

L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal Ús donar veu i vot als ve´ns i ve´nes d’Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Per al Pressupost Participatiu del 2019 hi destinarem un import total de 175.000 € (150.000 € per a projectes de inversions i 25.000 € per a propostes de serveis).

Podeu consultar els resultat de l’any passat i l’evoluciˇ de la participaciˇ des de l’any 2014 al segŘent enllaš.