Notícies
Publicat el 7 de setembre de 2018
Benvinguda del nou curs escolar i rebuda del professorat

Benvinguda nou curs escolar 18-19El passat dijous 6 de setembre vam reunir a la Sala Municipal més de 70 mestres i professors dels centres educatius d’Arenys de Munt, des de l’Escola Bressol fins a l’Institut, per celebrar l’inici del nou curs escolar.

Aquest acte de benvinguda és un moment de retrobament del professorat i de compartir una estona, així com de donar la benvinguda als mestres i professors nous que s’incorporen als nostres centres, a qui es lliura un petit dossier de benvinguda amb informació sobre Arenys de Munt, com ara tradicions, festes, característiques del poble o centres educatius.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^