Notícies
Publicat el 10 de setembre de 2018
L'11 de Setembre a Arenys de Munt

Cartell 11 de setembre 2018Demà tindrà lloc la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Els actes començaran al cementiri, amb una ofrena floral en homenatge als morts arenyencs en defensa del país. Convidem totes les associacions i entitats d’Arenys de Munt, així com la ciutadania, a sumar-s’hi.

A partir de les 11 del matí, a la plaça de l’Església, es farà l’acte institucional, amb la presència del Consistori; l’ANC intervindrà amb la lectura d’un Manifest, i els cantaires del poble, de diferents corals, també hi participaran amb el Cant de la Senyera i Els Segadors. La cobla La Flama de Farners amenitzarà l’acte, que acabarà amb una ballada de sardanes.

Com ja és tradicional, a continuació es farà lliurament d’un obsequi a la puntaire de més edat, a la mateixa Riera, on les associacions de puntaires faran una demostració de l’art de la punta.

Durant el matí es podrà passejar per la Riera, on s’hi podran trobar paradetes de venda de productes diversos i parades amb informació de les entitats locals d’Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^