Notícies
Publicat el 12 de setembre de 2018
Segona edició del cicle Créixer en Família per a famílies amb adolescents

Cartell Créixer en FamíliaAquest nou curs 2018-2019 tornem a oferir el cicle Créixer en Família, un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies amb filles i fills adolescents, per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

Aquest cicle de tallers pretén ser un espai d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.

Quants cops, com a pares i mares, ens hem preguntat si som els únics que ens sentim insegurs? Si hi ha altres maneres d'educar? O quines actituds són les que poden afavorir la resolució de conflictes amb els fills i filles?

L’activitat està organitzada per l’Escola de Família d’Arenys de Munt i s’adreça a famílies amb fills i filles de l’ESO, tot i que està oberta a aquelles persones que hi tinguin interès.

Dates de realització: tots els dimarts, a partir del dia 2 d’octubre fins al 6 de novembre.
Horari: de 6 de la tarda a 8 del vespre.
Lloc: Can Borrell.

El cicle consta de 6 sessions:
2/10. Sessió 1. I si, primer, mirem d’entendre’ls!
9/10. Sessió 2. Ser-hi sense que es noti!
16/10. Sessió 3. Tenir conflictes no és tenir problemes.
23/10. Sessió 4. Tal faràs, tal educaràs!
30/10. Sessió 5. Es passa hores davant el mirall!
6/11. Sessió 6. Sessió monogràfica i de tancament de cicle.

* Activitat gratuïta. Les places són limitades i per rigorós ordre d’inscripció.

Inscripcions i més informació al correu electrònic: escoladefamilia@arenysdemunt.cat i al web de la Generalitat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^