Notícies
Publicat el 13 de setembre de 2018
Obertes les inscripcions per a la nova edició del Taller de Creixement Personal

Cartell Taller de Creixement Personal 2018Es posa en marxa una nova edició d’aquest taller, que té per objectiu aprofundir en l’autoconeixement i centrar-se en les capacitats que té cada persona per afrontar la seva vida. Les persones participants podran treballar aquells aspectes personals que desitgin, responent a les seves necessitats actuals, per tal de viure amb més plenitud.

El Taller de Creixement Personal està adreçat a dones i, amb aquesta nova edició, el govern municipal consolida el compromís 04 del Pla d'Actuació Municipal 2015-2019: "Potenciar les polítiques d'igualtat de gènere"

El taller s'inciarà el proper 4 d’octubre, i es durà a terme tots els dijous de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia a Can Borrell, fins al desembre de 2018. La inscripció és gratuïta i cal formalitzar-la a l'Oficina d'Atenció de la Vila (rambla Francesc Macià, 59) abans del proper 27 de setembre. Les places són limitades i les sol·licituds s'atendran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant aquelles persones que no hagin realitzat el curs en edicions anteriors. Per a llegir un breu relat d'una de les participants de l'edició anterior, cliqueu aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^