Notícies
Publicat el 13 de setembre de 2018
Obertes les inscripcions per a la nova edició del Taller de Creixement Personal

Cartell Taller de Creixement Personal 2018Es posa en marxa una nova edició d’aquest taller, que té per objectiu aprofundir en l’autoconeixement i centrar-se en les capacitats que té cada persona per afrontar la seva vida. Les persones participants podran treballar aquells aspectes personals que desitgin, responent a les seves necessitats actuals, per tal de viure amb més plenitud.

El Taller de Creixement Personal està adreçat a dones i, amb aquesta nova edició, el govern municipal consolida el compromís 04 del Pla d'Actuació Municipal 2015-2019: "Potenciar les polítiques d'igualtat de gènere"

El taller s'inciarà el proper 4 d’octubre, i es durà a terme tots els dijous de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia a Can Borrell, fins al desembre de 2018. La inscripció és gratuïta i cal formalitzar-la a l'Oficina d'Atenció de la Vila (rambla Francesc Macià, 59) abans del proper 27 de setembre. Les places són limitades i les sol·licituds s'atendran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant aquelles persones que no hagin realitzat el curs en edicions anteriors. Per a llegir un breu relat d'una de les participants de l'edició anterior, cliqueu aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^