Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 13 de setembre de 2018

Cartell Taller de Creixement Personal 2018Es posa en marxa una nova edició d’aquest taller, que té per objectiu aprofundir en l’autoconeixement i centrar-se en les capacitats que té cada persona per afrontar la seva vida. Les persones participants podran treballar aquells aspectes personals que desitgin, responent a les seves necessitats actuals, per tal de viure amb més plenitud.

El Taller de Creixement Personal està adreçat a dones i, amb aquesta nova edició, el govern municipal consolida el compromís 04 del Pla d'Actuació Municipal 2015-2019: "Potenciar les polítiques d'igualtat de gènere"

El taller s'inciarà el proper 4 d’octubre, i es durà a terme tots els dijous de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia a Can Borrell, fins al desembre de 2018. La inscripció és gratuïta i cal formalitzar-la a l'Oficina d'Atenció de la Vila (rambla Francesc Macià, 59) abans del proper 27 de setembre. Les places són limitades i les sol·licituds s'atendran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant aquelles persones que no hagin realitzat el curs en edicions anteriors. Per a llegir un breu relat d'una de les participants de l'edició anterior, cliqueu aquí.