Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2018
Inauguració de l'Arenys de Munt Pàdel Club

Arenys de Munt Pàdel ClubAquest dissabte 15 de setembre tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial de les noves pistes de pàdel d’Arenys de Munt, amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernàndez, que serà rebut a la Casa Consistorial i signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament a les 12 del migdia.

Després de la visita a l’Ajuntament, el delegat del Govern i els membres del Consistori faran una visita a les instal·lacions del pàdel i al bar que comparteixen amb el poliesportiu de Can Zariquei. L’Arenys de Munt Pàdel Club té vuit pistes de pàdel, una de les quals és d’última generació, de nivell PRO. Aquesta nova instal·lació esportiva d’Arenys de Munt està gestionada per l’empresa Trequa Invest, adjudicatària de la concessió administrativa.

Durant el matí d’aquest dissabte hi haurà activitat a les pistes, amb la presència de la parella femenina número 2 del rànquing World Pàdel Tour, la Lucía Sainz i la Gemma Triay, i l’acte d’inauguració finalitzarà amb uns parlaments i un brindis. Hi estan convidats tots els arenyencs i arenyenques interessats.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^