Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 14 de setembre de 2018

Arenys de Munt Pādel ClubAquest dissabte 15 de setembre tindrā lloc l’acte d’inauguraciķ oficial de les noves pistes de pādel d’Arenys de Munt, amb la presčncia del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernāndez, que serā rebut a la Casa Consistorial i signarā en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament a les 12 del migdia.

Després de la visita a l’Ajuntament, el delegat del Govern i els membres del Consistori faran una visita a les instalˇlacions del pādel i al bar que comparteixen amb el poliesportiu de Can Zariquei. L’Arenys de Munt Pādel Club té vuit pistes de pādel, una de les quals és d’última generaciķ, de nivell PRO. Aquesta nova instalˇlaciķ esportiva d’Arenys de Munt estā gestionada per l’empresa Trequa Invest, adjudicatāria de la concessiķ administrativa.

Durant el matí d’aquest dissabte hi haurā activitat a les pistes, amb la presčncia de la parella femenina número 2 del rānquing World Pādel Tour, la Lucía Sainz i la Gemma Triay, i l’acte d’inauguraciķ finalitzarā amb uns parlaments i un brindis. Hi estan convidats tots els arenyencs i arenyenques interessats.