Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2018
El president de la Generalitat de Catalunya inaugurarà el tram central de la urbanització de la Riera el proper diumenge

Tram Riera recentment urbanitzatEl diumenge 16 de setembre Arenys de Munt rebrà el president de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Quim Torra, que visitarà la Casa Consistorial i inaugurarà la Riera recentment urbanitzada en el seu tram central.

L’arribada del president de la Generalitat serà a les 12 del migdia, davant la Casa Consistorial, on serà rebut per l’alcalde, regidors i regidores d’Arenys de Munt, alcaldes i alcaldesses de la comarca, representants d’entitats i associacions, responsables tècnics de l’obra d’urbanització superficial realitzada, i tots els veïns i veïnes que desitgin participar en aquesta benvinguda, que comptarà amb un Ball d’Honor de l’Esbart Dansaire del Centre Moral.

Després de la signatura al Llibre d’Honor, el president i acompanyants passejaran per la Riera fins a l’alçada de la plaça de l’Església, on després dels parlaments institucionals d’inauguració es podrà gaudir d’un vermut popular i de la música d’Albert Freixas & Tangerine Trio.

Les obres d’urbanització superficial de la Riera en aquest tram central han estat realitzades per la constructora Calaf SAU i integren la plaça de l’Església en el conjunt de la urbanització. La finalització de l’obra ha coincidit amb la reforma i l’enjardinament del conjunt d’escocells de tota la Riera realitzat a partir dels resultats del procés participatiu, i durant aquest estiu les arenyenques i arenyencs han pogut gaudir de la Riera urbanitzada amb activitats lúdiques i musicals programades els caps de setmana a la tarda i vespre. A la inauguració d’aquest diumenge i al vermut popular, tothom qui ho desitgi hi està convidat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^