Agenda
Diumenge, 16 de setembre de 2018
12 h migdia
Visita del Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i inauguració del tram urbanitzat de la Riera

Visita del presidentEl diumenge 16 de setembre Arenys de Munt rebrà el president de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Quim Torra, que visitarà la Casa Consistorial i inaugurarà la Riera recentment urbanitzada en el seu tram central.

L’arribada del president de la Generalitat serà a les 12 del migdia, davant la Casa Consistorial, on serà rebut per l’alcalde, regidors i regidores d’Arenys de Munt, alcaldes i alcaldesses de la comarca, representants d’entitats i associacions, responsables tècnics de l’obra d’urbanització superficial realitzada, i tots els veïns i veïnes que desitgin participar en aquesta benvinguda, que comptarà amb un Ball d’Honor de l’Esbart Dansaire del Centre Moral.

Després de la signatura al Llibre d’Honor, el president i acompanyants passejaran per la Riera fins a l’alçada de la plaça de l’Església, on després dels parlaments institucionals d’inauguració es podrà gaudir d’un vermut popular i de la música d’Albert Freixas & Tangerine Trio.

Les obres d’urbanització superficial de la Riera en aquest tram central han estat realitzades per la constructora Calaf SAU i integren la plaça de l’Església en el conjunt de la urbanització. La finalització de l’obra ha coincidit amb la reforma i l’enjardinament del conjunt d’escocells de tota la Riera realitzat a partir dels resultats del procés participatiu, i durant aquest estiu les arenyenques i arenyencs han pogut gaudir de la Riera urbanitzada amb activitats lúdiques i musicals programades els caps de setmana a la tarda i vespre. A la inauguració d’aquest diumenge i al vermut popular, tothom qui ho desitgi hi està convidat.

Lloc: Ajuntament d'Arenys de Munt
Durada: 2 hores
Ho organitza: Ajuntament d'Arenys de Munt
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS PROPERAMENT

Diumenge, 25 d'agost
2/4 de 8 tarda
Suggerir un acte

Fes-nos saber el que organitzes

Si voleu donar a conèixer alguna activitat no present a l'agenda podeu emplenar aquest formulari.

^