Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2018
Oberta la convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer per a persones amb escassos recursos econòmics

Ajuts lloguer 2018L’import de l’ajut per sol·licitud és de 100 euros per cada mensualitat de lloguer abonada durant l’any 2018, fins a un màxim de 1.200 euros.  Les sol·licituds es resoldran per ordre d’entrada. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà quan s’esgoti el crèdit disponible.

Aquesta iniciativa pretén ajudar  l’accés a l’habitatge als col·lectius amb menors recursos econòmics en règim de lloguer. L’import total destinat a aquests ajuts econòmics és de 12.000 euros. Les ajudes les podran sol·licitar totes les persones  empadronades a Arenys de Munt  titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi  el seu domicili habitual i permanent a Arenys de Munt i compleixin els requisits de les bases reguladores d’aquesta convocatòria d’ajudes. L’import de l’ajut serà de 100 euros per cada mensualitat de lloguer abonada.

Els documents per a fer la sol·licitud es poden descarregar a la secció de subvencions del web municipal, i les Bases de subvencions es poden descarregar en aquest enllaç. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu a contactar per telèfon al 937 937 710 o per correu electrònic amb el tècnic del departament de Serveis Socials ssocials@arenysdemunt.cat

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^