Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2018
Oberta la convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer per a persones amb escassos recursos econòmics

Ajuts lloguer 2018L’import de l’ajut per sol·licitud és de 100 euros per cada mensualitat de lloguer abonada durant l’any 2018, fins a un màxim de 1.200 euros.  Les sol·licituds es resoldran per ordre d’entrada. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà quan s’esgoti el crèdit disponible.

Aquesta iniciativa pretén ajudar  l’accés a l’habitatge als col·lectius amb menors recursos econòmics en règim de lloguer. L’import total destinat a aquests ajuts econòmics és de 12.000 euros. Les ajudes les podran sol·licitar totes les persones  empadronades a Arenys de Munt  titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi  el seu domicili habitual i permanent a Arenys de Munt i compleixin els requisits de les bases reguladores d’aquesta convocatòria d’ajudes. L’import de l’ajut serà de 100 euros per cada mensualitat de lloguer abonada.

Els documents per a fer la sol·licitud es poden descarregar a la secció de subvencions del web municipal, i les Bases de subvencions es poden descarregar en aquest enllaç. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu a contactar per telèfon al 937 937 710 o per correu electrònic amb el tècnic del departament de Serveis Socials ssocials@arenysdemunt.cat

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^