Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 14 de setembre de 2018

Ajuts lloguer 2018L’import de l’ajut per sol·licitud és de 100 euros per cada mensualitat de lloguer abonada durant l’any 2018, fins a un màxim de 1.200 euros.  Les sol·licituds es resoldran per ordre d’entrada. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà quan s’esgoti el crèdit disponible.

Aquesta iniciativa pretén ajudar  l’accés a l’habitatge als col·lectius amb menors recursos econòmics en règim de lloguer. L’import total destinat a aquests ajuts econòmics és de 12.000 euros. Les ajudes les podran sol·licitar totes les persones  empadronades a Arenys de Munt  titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi  el seu domicili habitual i permanent a Arenys de Munt i compleixin els requisits de les bases reguladores d’aquesta convocatòria d’ajudes. L’import de l’ajut serà de 100 euros per cada mensualitat de lloguer abonada.

Els documents per a fer la sol·licitud es poden descarregar a la secció de subvencions del web municipal, i les Bases de subvencions es poden descarregar en aquest enllaç. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu a contactar per telèfon al 937 937 710 o per correu electrònic amb el tècnic del departament de Serveis Socials ssocials@arenysdemunt.cat