Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2018
Oberta la convocatòria d'ajuts per al pagament de subministraments bàsics de l'habitatge habitual

Ajudes subministraments bàsicsAquesta ajuda està adreçada a famílies d’Arenys de Munt propietàries d’habitatges i subjectes al pagament de l’IBI. La quantia dels ajuts podrà arribar al  90% de la quota líquida anual de l'Impost sobre Béns Immobles, amb un màxim de 300 euros.

Aquesta línia d’ajuts estan destinats a fer front a les despeses de llar en concepte de subministraments bàsics de l’habitatge habitual. Les sol·licituds es resoldran per ordre d’entrada. El termini de presentació de les sol·licituds i finalitzarà quan s’esgoti el crèdit disponible.

Aquestes ajudes les podran sol·licitar totes les persones  empadronades a Arenys de Munt  titulars d’un habitatge que constitueixi  el seu domicili habitual i compleixin els requisits de les bases reguladores d’aquesta convocatòria d’ajudes.

Els documents per a fer la sol·licitud i les bases es poden descarregar a la secció de subvencions del web municipal. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu a contactar per telèfon al 937 937 710 o per correu electrònic amb el tècnic del departament de Serveis Socials ssocials@arenysdemunt.cat

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^