Notícies
Publicat el 14 de setembre de 2018
Oberta la convocatòria d'ajuts per al pagament de subministraments bàsics de l'habitatge habitual

Ajudes subministraments bàsicsAquesta ajuda està adreçada a famílies d’Arenys de Munt propietàries d’habitatges i subjectes al pagament de l’IBI. La quantia dels ajuts podrà arribar al  90% de la quota líquida anual de l'Impost sobre Béns Immobles, amb un màxim de 300 euros.

Aquesta línia d’ajuts estan destinats a fer front a les despeses de llar en concepte de subministraments bàsics de l’habitatge habitual. Les sol·licituds es resoldran per ordre d’entrada. El termini de presentació de les sol·licituds i finalitzarà quan s’esgoti el crèdit disponible.

Aquestes ajudes les podran sol·licitar totes les persones  empadronades a Arenys de Munt  titulars d’un habitatge que constitueixi  el seu domicili habitual i compleixin els requisits de les bases reguladores d’aquesta convocatòria d’ajudes.

Els documents per a fer la sol·licitud i les bases es poden descarregar a la secció de subvencions del web municipal. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu a contactar per telèfon al 937 937 710 o per correu electrònic amb el tècnic del departament de Serveis Socials ssocials@arenysdemunt.cat

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^