Notícies
Publicat el 18 de setembre de 2018
Visita del delegat del Govern de la Generalitat i inauguració de l'Arenys de Munt Pàdel Club

Inauguració Arenys de Munt Pàdel Club - 1El passat dissabte 15 de setembre es van inaugurar les vuit pistes de pàdel d’Arenys de Munt i el bar que també dona servei al poliesportiu de can Zariquei, amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernàndez.

Inauguració Arenys de Munt Pàdel Club - 2El delegat del Govern de la Generalitat va visitar la Casa Consistorial i va signar el Llibre d’Honor en presència de l’alcalde i els regidors i regidores del consistori, recordant el “paper clau d’Arenys de Munt en el camí cap a la llibertat del nostre país”. A continuació va mantenir una breu reunió amb el govern municipal, a la qual es van tractar qüestions d’interès per a Arenys de Munt relacionades principalment amb l’Escola Sant Martí, les urbanitzacions i la seguretat.

Inauguració Arenys de Munt Pàdel Club - 3Després de la visita a l’Ajuntament, el delegat del Govern i els membres del Consistori van visitar les instal·lacions de l’Arenys de Munt Pàdel Club i el bar que comparteixen amb el pavelló poliesportiu de Can Zariquei. L’equipament té vuit pistes de pàdel, una de les quals és d’última generació, de nivell PRO, i està gestionat per l’empresa Trequa Invest.

L’acte va comptar amb la presència de la parella femenina número 2 del rànquing World Pàdel Tour, Lucía Sainz i Gemma Triay, i va finalitzar amb parlaments per part de les autoritats i un brindis. Amb aquesta nova instal·lació esportiva, el govern municipal ha assolit els compromisos 25.7 i 25.8 del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^