Notícies
Publicat el 20 de setembre de 2018
Setmana de la Gent Gran

Cartell Setmana de la Gent Gran 2018Aquest any, com és habitual, la Setmana de la Gent Gran arriba plena d’activitats. Començarà el divendres 28 de setembre, a 2/4 de 5 de la tarda, a la Sala d’Exposicions, amb la inauguració de l’exposició de treballs de la gent gran. A continuació hi haurà la narració, a càrrec del Grup de Lectura, de la vida de Bartomeu Soteras, il·lustre vilatà d’Arenys de Munt.

El dimecres 3 d’octubre es farà la passejada per a la gent gran a Núria. Els tiquets es poden comprar a l’OAV de l’Ajuntament al preu de 40 €, que inclou l’assegurança, l’autocar, el cremallera i el dinar.

El dissabte 6 d’octubre, de 9 a 11 del matí, es farà el campionat de dòmino per parelles a l’Esplai. Les inscripcions es poden fer a l’Esplai de Jubilats. Hi haurà premis per als guanyadors i finalistes. D’11 del matí a 1 del migdia, a la plaça de l’Església, es farà un reconeixement al Projecte Radars i una activitat dirigida i divertida per a la gent gran a càrrec d’Isidre Vallès. A les 2 del migdia, hi haurà el dinar popular per a la gent gran a la Sala Municipal, al preu de 7 €. Els tiquets es poden comprar a l’Esplai i a l’OAV de l’Ajuntament. A continuació, a les 5 de la tarda, es farà una desfilada de models, una actuació del grup Karamba i pastís de celebració.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^