Notícies
Publicat el 26 de setembre de 2018
Arenys de Munt commemorarà l'1-O amb diversos actes

Cartell Commemoració 1 d'OctubreAmb aquest programa d’activitats, la Comissió 1-O vol retre homenatge al civisme i el compromís amb els valors democràtics demostrats pels veïns i veïnes i entitats durant la celebració del referèndum d’autodeterminació.

La Comissió 1-O està formada pels partits independentistes, l’ANC i altres entitats del poble. S’han programat un seguit d’actes coincidint amb el primer aniversari de la celebració del referèndum d’autodeterminació convocat pel govern de la Generalitat de Catalunya.

L’activitat començarà la nit de dissabte, quan diversos col·lectius de joves faran una dormida a la Sala Municipal, tal com es va fer l’any passat per tal de custodiar els col·legis electorals.

El diumenge començarà amb una xocolatada a les 9 del matí. A les 11 s’inaugurarà una exposició a la Sala Municipal amb fotografies fetes per l’arenyenc Jordi Torrent i membres del Grup Fotogràfic. Allà també hi haurà l’Urna dels Desitjos amb paperetes on poder reflectir-hi un desig, pensament o missatge, que es descobriran després de les sardanes de la tarda.

A les 12 del migdia tindrà lloc l’acte institucional, amb cançons a càrrec de les corals Els Rossinyols, Aloc i Veus de Munt. Després, es llegirà un manifest i es descobrirà la placa de l’Espai 1 d’Octubre.

A les 2 del migdia, a la Riera, es farà una paella popular; els tiquets, a 10 €, estan a la venda a Tot Pantalons i a la papereria Boli Blau.

A les 5 de la tarda, a la plaça de l’Església, tindrà lloc una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Granollers. A la mateixa hora, el titellaire Biel Porcel explicarà contes per a la mainada.

Durant el matí i la tarda, hi haurà un passi de fotografies, vídeos i reportatges de l’1 d’Octubre del 2017.

Amb aquests actes, Arenys de Munt se suma als diferents actes de commemoració de l’1-O que es duran a terme arreu del país.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt fa una crida a la participació cívica i democràtica dels arenyencs i arenyenques en aquesta jornada reivindicativa dels drets civils.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^