Notícies
Publicat el 26 de setembre de 2018
Mireia Martínez i Aleix Bou, medalla de plata al Campionat Europeu de Patinatge Artístic

Mireia Martínez i Aleix Bou medalla plata Campionat Europeu - 1Fa tres anys, el Club Patinatge Arenys de Munt va començar a apostar per un nou projecte amb la parella de patinatge artístic formada per Mireia Martínez i Aleix Bou, en la qual tant entrenadors com patinadors tenien esperança i moltes il·lusions, però els resultats han superat totes les expectatives: han tornat de les Açores amb el títol de Subcampions d’Europa 2018.

Mireia Martínez i Aleix Bou medalla plata Campionat Europeu - 2La Federació Espanyola va seleccionar la parella per participar en el Campionat d’Europa 2018 a la primera categoria, en la qual els patinadors poden tenir accés a un campionat internacional oficial. Ara han finalitzat el Campionat d'Europa proclamant-se Subcampions d'Europa.

Mireia Martínez i Aleix Bou medalla plata Campionat Europeu - 3Després d'executar un excel·lent programa sense cap errada i amb un nivell tècnic immillorable, van obtenir notes superiors a 8 de part de tots els jutges internacionals, la millor puntuació de tots els participants de la seva categoria, i per tant van obtenir una primera plaça provisional.

Gràcies al sistema Wait, finalment van pujar al segon esglaó del podi i van obtenir així la medalla de plata al Campionat d’Europa 2018. Cal destacar que la Mireia Martínez era la patinadora més jove de la Selecció Espanyola que participava en aquest campionat.

Mireia Martínez i Aleix Bou medalla plata Campionat Europeu - 4La seva entrenadora cada dia els recorda que “és bàsic creure en tu i intentar donar el millor cada dia per aconseguir els teus somnis”, i així ho han fet i ho segueixen fent els dos esportistes.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^