Notícies
Publicat el 2 d'octubre de 2018
Commemoració de l'1 d'Octubre

Commemoració 1 d'Octubre - 1El passat diumenge 30 de setembre van tenir lloc els actes de commemoració del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre de 2017.

Commemoració 1 d'Octubre - 5La jornada va tenir un caire marcadament festiu i reivindicatiu; una exposició fotogràfica ens va recordar molts moments viscuts durant el referèndum i una urna va acollir nombroses paperetes de vot amb desitjos i pensaments, que en acabar el dia es van penjar al costat de l’exposició perquè tothom els pogués llegir.

Commemoració 1 d'Octubre - 2L’acte més institucional va tenir lloc al migdia, quan es va llegir un manifest i es va descobrir un tòtem de ferro a l’entrada de l’Ajuntament que dona nom al nou Espai 1 d’Octubre. Les paraules Llibertat, Democràcia, República Catalana hi són gravades com a homenatge a l’acte de sobirania que va tenir lloc aquell dia. Les corals d’Arenys de Munt van posar la nota musical a la vetllada.

Commemoració 1 d'Octubre - 3Després del dinar popular, vam acabar la tarda amb una ballada de sardanes amb la Cobla GrCommemoració 1 d'Octubre - 4anollers.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^