Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 3 d'octubre de 2018
En el Consell d'Urbanisme dedicat principalment a mobilitat, es parlarà de com adequar el sentit de circulació de l'entrada principal de la Riera fins al carrer de la Rasa, entre altres

Assistents Consell Urbanisme i RieraEl proper dijous 4 d’octubre, a les 7 de la tarda, se celebrarà a la Sala Municipal el primer Consell d'Urbanisme especial mobilitat. Els principals temes que es tractaran en aquest consell són els relacionats amb la mobilitat de la Riera, com el sentit de circulació al tram de l’entrada principal des de la carretera C61 fins al carrer de la Rasa, aparcaments de la Riera i opcions per la seva rotació, entre altres. També es tractarà el possible canvi de sentit del carrer Primer de Maig, entre altres.

A l'apartat de precs i preguntes, es recolliran aquelles propostes, queixes i precs que els assistents creguin oportuns.

Per tractar-se d’un Consell d’Urbanisme, també es faran informacions puntuals de temes com els acabats d'urbanització de la Riera, el Pla Especial, el Catàleg de Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental i usos modificats en el planejament urbanístic.

Els membres del Consell d’Urbanisme van rebre la convocatòria el passat dia 26 de setembre. Des del govern municipal es convida tots els arenyencs i arenyenques interessats a conèixer de primera mà els temes que figuren a l’ordre del dia a participar-hi, especialment en aquesta ocasió, atès que es tracta del primer amb un caràcter específic de mobilitat.