Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 8 d'octubre de 2018

Cartell Bus Nit octubre 2018El proper divendres 26 d’octubre s’inicia el nou servei de Bus Nit, que està proposat també per als dies 23 de novembre i 21 de desembre. Aquest projecte pretén donar un transport nocturn a les persones joves del poble, evitant situacions de risc i fomentant la sensibilització i la prevenció s’obre l’oci nocturn.

Com en el passat mes de juliol, hi haurà servei d’un bus amb una capacitat per a 32 persones, que les recollirà a la parada del bus del pont i les portarà cap a la zona d’oci nocturn de Mataró (Pla d’en Boet) i viceversa. Aquest servei va acompanyat d’un tècnic sanitari que farà una xerrada de sensibilització sobre els riscos que comporta el consum de l’alcohol, i es donarà aquest material divulgatiu. El projecte té per objectiu disminuir els riscos que comporta el desplaçament de joves a una altra zona d’oci i sensibilitzar sobre el consum irresponsable de l’alcohol.

En aquest segon servei s’ha canviat la ràtio d’edat per poder fer ús del servei i es demana un mínim de 16 anys i un màxim de 22.

Cal fer inscripció prèvia mitjançant aquest formulari. El termini per fer la inscripció acaba el mateix divendres que es dona el servei a les 2 del migdia. La reserva de les places es farà per rigorós ordre d’inscripció. En el cas que quedessin places vacants, el mateix dia es podria fer la inscripció en el moment de la sortida del bus. Per a cada mes caldrà fer una inscripció.

Cal que tots els usuaris i usuàries del servei, així com el pare/mare/tutor/a llegeixi i accepti el protocol de funcionament del servei.

Per a les persones menors d’edat, a banda de fer la inscripció via web de l’Ajuntament, caldrà portar aquesta autorització omplerta i signada pel pare/mare/tutor/a a l’Espai Jove (Torrent d’en Puig, 10, de dilluns a divendres de 2/4 de 5 a 8 de la tarda). No s’acceptarà cap inscripció d’una persona menor d’edat si no es porta l’autorització.

Els no empadronats al municipi poden fer inscripció, però només podran fer ús del servei si queden places vacants.

Totes les persones que facin inscripció dins les normes, horaris i dates indicats rebran un correu de confirmació de plaça.

L’horari establert és:
Sortida: 23:45 Arenys de Munt Parada bus pont / Arribada: 00:30 Mataró Pla d’en Boet
Sortida: 04:00 Mataró Pla d’en Boet / Arribada: 04:45 Arenys de Munt Parada bus pont

El servei és totalment gratuït, a fi de valorar la possible continuïtat del projecte.

Per a més informació, podeu trucar al 937939436 o el 667182281.