Notícies
Publicat el 15 d'octubre de 2018
Arenys de Munt comença a utilitzar l'eina participativa "Decidim"

DecidimL’objectiu d’aquesta nova aplicació telemàtica és donar la possibilitat a la ciutadania de prendre decisions en qüestions de caràcter públic, i que la seva opinió tingui incidència en les decisions que finalment acaba prenent l’equip de govern. És amb aquesta finalitat que s’ha creat l’eina "Decidim", una plataforma telemàtica no presencial que busca facilitar la implicació i l’opinió de veïns i veïnes que habitualment no participen de la vida pública. El que s’intenta és que de tot plegat en resultin propostes concretes d’actuació per part de la ciutadania.

A Arenys de Munt l’eina “Decidim” servirà per votar les propostes admeses del procés participatiu del Pressupost Municipal 2019. Aquesta nova eina pensada per fer processos participatius permetrà també posar en marxa noves dinàmiques de debat perquè tothom pugui opinar sobre propostes que es puguin portar al ple municipal.

Així, el nostre municipi se suma a 33 altres poblacions de la demarcació de Barcelona que realitzaran processos de participació digital a través d’aquest sistema que impulsa la Diputació de Barcelona.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^