Notícies
Publicat el 6 de novembre de 2018
Nova data per a la inauguració del Bikepark La Bassa

Cartell Inauguració Bikepark La Bassa 10-11-18El proper dissabte 10 de novembre es farà la inauguració del nou Bikepark La Bassa, ubicat al camí de Lourdes, davant de la piscina municipal. Inicialment s’havia proposat el diumenge 28 d’octubre, però la previsió de mal temps va fer que s’ajornés.

La inauguració s’iniciarà a les 11 hores del matí amb una exhibició de salts i seguidament es deixarà el circuit obert a totes aquelles persones que vulguin fer-ne ús. També hi haurà un circuit per als més petits, el circuit Kids.

Durant el migdia es faran entrepans i dinars; els tiquets es podran comprar al mateix moment. Després del dinar es podrà seguir fent ús de l’espai amb el circuit obert.

El nou Bikepark La Bassa està ubicat a l’espai cedit per l’ACA dins el tercer nivell de la bassa de laminació i que pretén ser una zona d’esbarjo per a la gent més jove del poble. A part del bikepark també es té previst ubicar una halfpipe per a la pràctica de l'skate, d’entre d’altres futures incorporacions.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^