Notícies
Publicat el 25 d'octubre de 2018
Ja es pot votar el Pressupost Participatiu 2019 a través de l'eina "Decidim"

DecidimA partir d'avui fins al dia 25 de novembre, els majors de 16 anys podran votar les propostes admeses del procés participatiu del Pressupost Municipal 2019. Podeu accedir directament a la plataforma a través d’aquest enllaç.

L’objectiu de l'aplicació telemàtica "Decidim" és donar la possibilitat a la ciutadania de prendre decisions en qüestions de caràcter públic, i que la seva opinió tingui incidència en les decisions que finalment acaba prenent l’equip de govern. A través de la plataforma "Decidim" es busca facilitar la implicació i l’opinió de veïns i veïnes que habitualment no participen en la vida pública. El que s’intenta és que de tot plegat en resultin propostes concretes d’actuació per part de la ciutadania. Aquesta eina telemàtica està impulsada per la Diputació de Barcelona i permetrà realitzar processos de participació digital. Es farà servir a 34 municipis de la demarcació de Barcelona, entre ells Arenys de Munt.

A la plataforma podrà votar-hi qualsevol veí o veïna que estigui empadronat a Arenys de Munt i que sigui major de 16 anys. Aquesta nova eina ofereix algunes novetats: permetrà votar directament a través del padró i anar votant les diferents propostes fins arribar al total pressupostat. Els terminis per a votar entre els diferents projectes acaba el 25 de novembre de 2018. Posteriorment, a través de la mateixa plataforma, es podrà fer seguiment de l'execució dels projectes.

Aquest any serà el primer cop que el Pressupost Participatiu es realitzarà de forma plenament telemàtica, i la intenció és continuar utilitzant aquesta eina per altres processos de participació ciutadana.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^