Notícies
Publicat el 31 d'octubre de 2018
Bústia "Fem visible allò invisible"

Bústia Fem visible allò invisibleEn el marc del Dia internacional per l’eliminació de les violències envers les dones, aquest mes de novembre es posa a disposició de les arenyenques unes bústies per tal que, de forma anònima, puguin relatar les violències masclistes que pel fet de ser dones pateixen o han patit en el dia a dia. Violències sovint menystingudes, invisibilitzades i no reconegudes.

Aquestes bústies volen ser un mitjà de recollida d’experiències personals, des de l’anonimat i el no judici, i alhora un punt de partida per seguir treballant per fer d’Arenys de Munt el projecte de municipi lliure de violències masclistes en totes les seves formes. Posar paraules a les vivències i fer-les visibles és una manera de lluitar per eradicar-les.

Les bústies “Fem visible allò invisible” estaran disponibles per a compartir-hi experiències des de l’anonimat durant tot el mes de novembre a l’Ajuntament, a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori, a l’Institut Domènec Perramon i a l’Espai Jove l’Escorxador.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^