NotÝcies
Publicat el 31 d'octubre de 2018
B˙stia "Fem visible all˛ invisible"

B˙stia Fem visible all˛ invisibleEn el marc del Dia internacional per l’eliminaciˇ de les violŔncies envers les dones, aquest mes de novembre es posa a disposiciˇ de les arenyenques unes b˙sties per tal que, de forma an˛nima, puguin relatar les violŔncies masclistes que pel fet de ser dones pateixen o han patit en el dia a dia. ViolŔncies sovint menystingudes, invisibilitzades i no reconegudes.

Aquestes b˙sties volen ser un mitjÓ de recollida d’experiŔncies personals, des de l’anonimat i el no judici, i alhora un punt de partida per seguir treballant per fer d’Arenys de Munt el projecte de municipi lliure de violŔncies masclistes en totes les seves formes. Posar paraules a les vivŔncies i fer-les visibles Ús una manera de lluitar per eradicar-les.

Les b˙sties “Fem visible all˛ invisible” estaran disponibles per a compartir-hi experiŔncies des de l’anonimat durant tot el mes de novembre a l’Ajuntament, a la Biblioteca Ant˛nia Torrent i Martori, a l’Institut DomŔnec Perramon i a l’Espai Jove l’Escorxador.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^