Notícies
Publicat el 31 d'octubre de 2018
Els patinadors Aleix Bou i Mireia Martínez, reconeguts per la Generalitat

Aleix Bou i Mireia Martínez seleccionats Campionat d'Europa - 1La parella de patinatge artístic del CPA Arenys de Munt formada per Aleix Bou i Mireia Martínez i la seva entrenadora, Gèsica Pi, van rebre el passat 29 d'octubre el reconeixement que la Generalitat va fer a tots els patinadors medallistes internacionals.

Aquest reconeixement va tenir lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, en un acte presidit per la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, i on també va intervenir Gerard Figueras, secretari general de l'Esport.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^