Notícies
Publicat el 4 de novembre de 2018
L'Espai 1 d'Octubre, objecte d'un atac feixista

Monument 1 d'octubreLa matinada del 4 de novembre l’escamot feixista “Els segadors del Maresme” ha tornat a actuar a Arenys de Munt, enduent-se el tòtem de ferro a l’entrada de l’Ajuntament que dona nom al nou Espai 1 d’Octubre, on hi figuren les paraules Llibertat, Democràcia, República Catalana. També han retirat els llaços grocs de la façana de l'Ajuntament i han intentat malmetre la pancarta de la casa consistorial que reclama la llibertat dels presos polítics. La ràpida intervenció de la policia local ha permès identificar tres dels cinc membres i impedit que continuessin els actes de vandalisme.

Atac al Monument 1 d'octubre

El govern municipal presentarà la corresponent denúncia davant els Mossos d’Esquadra i, per altra banda, a les persones identificades -que són de Mataró i de Sant Celoni- se’ls obrirà els corresponents expedients sancionadors per vandalisme. El govern municipal també demana als arenyencs i arenyenques no caure en les provocacions feixistes, i posa en valor la fermesa democràtica de la gran majoria de la població d’Arenys de Munt. L’Espai 1 d’Octubre va ser inaugurat el passat 30 de setembre en una jornada festiva i reivindicativa recordant els moments viscuts en la jornada del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre de 2017.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^