Notícies
Publicat el 28 de novembre de 2018
Condemna a l'agressió soferta per una treballadora dels Serveis Socials de Salt

Concentració agressió SaltDavant l’agressió a una treballadora dels Serveis Socials del municipi de Salt, les professionals dels Serveis Socials de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, així com la resta de personal del consistori i regidors i regidores, ahir es van adherir al manifest per condemnar l’agressió patida per la companya de Salt en el desenvolupament de la seva tasca professional.

És totalment inacceptable l’increment de les agressions, tant verbals com físiques, que s’estan produint en els darrers anys i que situa els professionals de Serveis Socials i treballadores públiques en una situació de risc i indefensió. Aquesta amenaça, que aquest col·lectiu està denunciant des de fa temps, malauradament s’ha convertit en una realitat amb la companya de Salt. És del tot necessària la presa de consciència i suport dels poders públics, dels agents socials i de la ciutadania, per no destruir un sistema públic on el seu major actiu són les persones que es dediquen a garantir i defensar els drets socials de tota la població i que, en aquests moments, es troben en una situació de vulnerabilitat i pressió constant que dificulta la seva tasca professional i repercuteix en la seva salut.

El col·lectiu de personal i de membres del consistori d'Arenys de Munt desitja la seva ràpida recuperació i mostra tot el nostre suport a la treballadora, a la seva família, al seu entorn i a les companyes dels Serveis Socials de Salt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^