Notícies
Publicat el 28 de novembre de 2018
L'Institut Domènec Perramon té nous mediadors escolars

Nous mediadors escolars Institut - 1La primera setmana de novembre, un grup de 23 alumnes i 2 professores van finalitzar la formació de 40 hores de mediadors escolars que han realitzat entre el final del curs passat 2017-2018 i l’inici d’aquest curs 2018-2019.

Aquesta formació s’ha finalitzat amb una estada de dos dies a la casa de colònies Can Bosch per tal de seguir amb l’aprenentatge i la pràctica de la mediació escolar, i alhora crear cohesió de grup, ja que aquest serà el nou equip de mediació que donarà suport a la millora de la convivència i realitzarà les mediacions, per tal que els conflictes al centre puguin ser resolts de forma pacífica i dialogada.

Aquest any el Servei de Mediació d’Arenys de Munt ha complert 12 anys i continua consolidant-se com a una eina eficient per donar suport en la millora de la convivència a través del diàleg i la prevenció dels conflictes.

Nous mediadors escolars Institut - 2Els mediadors escolars són joves d’entre 14 i 18 anys i professors, que de forma voluntària han volgut formar part de l’equip de mediació, formar-se com a mediadors i que volen donar suport a la millora de la convivència a l’Institut. Joves motivats, implicats i amb moltes habilitats.

El projecte Mediació Escolar és una actuació corealitzada entre l’Institut Domènec Perramon i l’Ajuntament d’Arenys de Munt a través del Servei de Mediació Ciutadana i comunitària des de fa més de 5 anys, que té per finalitat millorar la convivència al centre i, alhora, que els joves aprenguin i incorporin el diàleg, la convivència positiva i la no violència com a formes de gestionar els seus conflictes actuals i de futur.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^