Notícies
Publicat el 5 de desembre de 2018
El Taller de Circ com a eina educativa

Taller de Circ - 1L’eina educativa i de transformació social Taller de Circ va iniciar les seves activitats a l’Escoxador el divendres 23 de novembre de la mà de l’Associació Cultural Esplai de Circ d’Arenys de Munt i del treball conjunt dels Serveis Socials i el servei de Joventut de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Taller de Circ - 2Amb els joves que hi participen es treballen aspectes com el compromís, el treball en equip i la responsabilitat, amb l’objectiu que aquesta feina reverteixi en els diferents àmbits de les seves vides, en l’àmbit personal, formatiu, laboral, de salut, etc.

Taller de Circ - 3Des del Taller de Circ es fomenten els valors socioculturals de la solidaritat, la convivència, el respecte, el treball en equip i la tolerància, i es contribueix al creixement personal dels joves basat en l’autosuperació, la confiança, l’autoestima i el coneixement del propi cos.

A la primera sessió hi van participar 9 joves d’entre 12 i 15 anys, que van tenir l’oportunitat d’introduir-se en el món de les acrobàcies, el trapezi, les teles aèries, la perxa xinesa, l’expressió corporal i la creativitat. En total es faran 4 sessions de dues hores de durada per a permetre als joves participants fer un primer tastet en el món del circ, i el govern municipal valorarà la possibilitat de donar-li continuïtat de cara al proper any.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^