Notícies
Publicat el 21 de desembre de 2018
Contractació de 6 persones aturades de llarga durada per a treballs d'arranjament de vies públiques

Inserció laboralAl Ple de l'Ajuntament d'Arenys de Munt del 20 de desembre, es va aprovar la delegació parcial de competències al Consell Comarcal del Maresme per a la contractació de 6 persones desocupades en el marc del programa Treball i Formació. Aquesta iniciativa està adreçada a fomentar la inserció laboral de persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’integració al mercat laboral. La contractació d'aquestes 6 personers aturades permetrà reforçar les obres d'endreça i arranjament de voreres i mobiliari urbà.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^