Notícies
Publicat el 9 de gener de 2019
Aprovat el Pressupost Municipal 2019

Economia i Hisenda

Al ple del 20 de desembre es va aprovar el Pressupost Muncipal 2019 amb els vots a favor del Govern Municipal -ERC- i el grup municipal de la CUP; el PDeCAT, PSC i PP hi van votar en contra.

En el pressupost d'enguany destaca el reforç de la plantilla municipal per millorar el servei, es dona continuïtat a les polítiques de dinamització comercial consensuades amb l'ABIC, mentre que a l'àmbit social es preveu l'adquisicó d'habitatge protegit; en relació a les obres estratègiques, s'avança amb la urbanització del darrer tram de la Riera, la modernització del polígon industrial i el nou centre cívic.

Podeu accedir al pressupost 2019 i consultar-lo en detall en aquest enllaç.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^