Notícies
Publicat el 10 de gener de 2019
Arranjaments a les escoles i biblioteca

Arranjament escolesLa Regidoria de Cultura i Ensenyament ha aprofitat el període de vacances de Nadal per fer alguns arranjaments a les escoles i la Biblioteca Antònia Torrent. A l’Escola Sant Martí s’ha canviat el terra de l’aula de psicomotricitat perquè estava molt malmès i s’ha canviat per un de vinil. 

Properament s’iniciaran els treballs de reforma de la instal·lació elèctrica de baixa tensió a l’Escola Sant Martí. Abans de les vacances de Nadal ja va tenir lloc la primera reunió amb el director de l’obra, Sr. Oriol Mora, l’empresa adjudicatària, l’arquitecta municipal, Laura Subirà, i el director de l’escola, Lluís Llovet. En aquesta reunió es va marcar un calendari d’actuacions per tal de minimitzar les molèsties a la tasca docent.

A l’Escola Sobirans, s’ha aprofitat la pausa nadalenca per instal·lar-hi una tanca de fusta que delimita l’hort escolar de la resta de pati. A la Biblioteca Antònia Torrent s’ha pintat l’espai de lectura infantil; properament es renovarà el mobiliari específic per a llibres d’aquest espai per dotar-lo amb un mobiliari més modern i eficient.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^