Notícies
Publicat l'11 de gener de 2019
Torna la Fira de Sant Antoni Abat i Tres Tombs el 20 de gener

38a Fira de Sant Antoni Abat 'Tres tombs'La 38a Fira de Sant Antoni Abat, amb els tradicionals Tres Tombs, tindrà lloc el diumenge 20 de gener, de les 10 del matí a les 2 del migdia. La fira dels Tres Tombs torna després que l'any passat no es va poder dur a terme per les obres d'urbanització de la Riera. Enguany es retoma amb la col·laboració de la Hípica Terra Eqüestre i Centre Natural Eqüestre l'Espiga.

De les 10 a les 11 del matí està prevista la concentració de cavalls a l’aparcament de Can Globus. A  ¾ de 12 començaran els Tres Tombs baixant del punt de trobada per la Rambla de l’Eixample, Travessia Llorenç, carrer de les Flors, carrer Generalitat, carrer Borrell, Rambla Sant Martí i Rambla Francesc Macià fins a la Travessia Llorenç. A partir de les 12 del migdia benedicció dels participants als tres tombs i d’animals de companyia a la  Riera davant de la Plaça de l’Església.

Està oberta la participació de cavalls d’altres municipis, però cal inscripció prèvia. Per més informació enviar un correu electrònic a: ajuntament@arenysdemunt.cat.

També hi haurà Fira artesana de les 10 del matí a les 2 del migdia a la Plaça de l’Església, on s’hi podran trobar el típic tortell de Sant Antoni Abat, productes artesans alimentaris i d’altres. Aquesta fira està organitzada per la Hípica Terra Eqüestre, el Centre Natural Eqüestre l’Espiga i l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^