Notícies
Publicat l'1 de febrer de 2019
Completat el procés de renovació i modernització de l'escola d'adults d'Arenys de Munt

El Departament d'Educació ha confirmat que l'escola d’adults d’Arenys de Munt ja es diu, oficialment, Centre de Formació d'Adults Enric Camón. Així acaba tot el procés de modernització d'aquest equipament, que aquest any complirà 27 anys d'història.

Fins ara la nomenclatura utilitzada per definir aquests serveis educatius per a adults era AFA (Aula de Formació d’Adults) però aquesta denominació ha deixat de ser utilitzada per la Generalitat de Catalunya. Passa a dir-se CFA Enric Camón.

Aquest equipament ha viscut una profunda transformació aquests darrers anys. En primer lloc, quan es va demanar l’autorització al Departament d’Educació de la Generalitat per tal que es reconeguessin els estudis que s’impartien a l’Aula de Formació d’Adults. Per altra banda, el nom d’aquest equipament ja va canviar quan es va celebrar el seu 25è aniversari, al maig del 2017, passant a donar-li el nom de qui fou el regidor de Cultura i impulsor de l’Aula Cultural, el professor i llatinista Enric Camón. I també recentment s’ha consolidat la plantilla de professorat a través d’un concurs-oposició per adjudicar aquests llocs de treball com a places d’interinatge.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^