Notícies
Publicat el 7 de febrer de 2019
Obertes les inscripcions al curs Estima't, de creixement personal

Cartell Curs Estima'tEl mes de març hi haurà una nova edició del curs Estima’t, de creixement personal, adreçat a dones, l’objectiu del qual és aprofundir en l’autoconeixement i centrar-se en les capacitats que té cada persona per afrontar la seva vida.

Les persones participants podran treballar aquells aspectes personals que desitgin, responent a les seves necessitats actuals, per tal de viure amb més plenitud.

El curs s’iniciarà el 7 de març i durarà fins al maig del 2019. Es farà tots els dijous de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia a la masia de Can Borrell.

L’activitat és gratuïta. Les places són limitades i per rigorós ordre d’inscripció. Es prioritzaran aquelles persones que no hagin fet el curs en edicions anteriors. Les inscripcions es poden fer a l’OAV de l’Ajuntament (rbla. Francesc Macià, 59, planta baixa). El 28 de febrer es tanca el període d’inscripcions.

El passat mes de desembre vam tenir la visita de TV3, en la qual van realitzar un breu reportatge de la sessió i dels testimonis de moltes de les dones que han participat en aquest curs, que podeu veure aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^